Blog

Mergem mai departe | Travlocals: ”Trebuie să renunțăm să promovăm kitsch-ul”. Cum supraviețuiește un startup de travel

La începutul situației medicale cauzate de pandemia de coronavirus, Travlocals, o platformă ce oferă cazări locale și rurale, sărbătorea trei luni de la lansarea pe piața locală. Am aflat de la Radu Fusea, inițiatorul platformei, cum merge mai departe un startup din domeniul turismului.

„Mergem mai departe” este noua noastră secțiune de pe start-up.ro în care vom discuta cu afacerile din România despre modul în care au fost afectate de coronavirus, cum li s-a schimbat afacerea, ce măsuri au luat, care sunt planurile lor și cum se reinventează.

”Din fericire, putem spune că nu am fost nevoiți să facem mari schimbări din cauza pandemiei de coronavirus. Avand în vedere că suntem un startup, am prevăzut bani în buget și pentru situația în care lucrurile nu aveau să decurgă conform planului de afaceri. Business-ul a funcționat peste așteptări în primele 3 luni de zile, din decembrie încoace, și astfel impactul crizei actuale a fost destul de mic până în momentul de faţă”, spune Radu, conștient că numărul de rezervări va înregistra o scădere destul de mare.

Continuarea pe Start-up.ro

avatar

rfusea

Comment (0)

Get Updates & More

Thoughtful thoughts to your inbox