Seria interviurilor cu oameni frumosi care si-au pus amprenta asupra Romaniei prin forte proprii continua. Astazi stam de vorba cu Radu Fusea, antreprenor si fondator al platformelor de turism Wildventure.ro si Travlocals.com, platforme ce promoveaza turismul traditional si ce aduna case traditionale autentice, conace sau castele, glampinguri si casute in copac, bungalow-uri si alte tipuri de cazare spectaculoase.

A&C Cateva cuvinte despre tine.

R.F. Buna! Am 29 de ani si sunt antreprenor de cativa ani de zile. Am avut tangente cu diverse business-uri inca din timpul facultatii, atat online, cat si offline. Dupa facultate am lucrat 3 ani ca inginer proiectant pentru Jaguar-Land Rover, in cadrul unei multinationale americane. Jobul suna destul de pompos la vremea respectiva, dar nu ma atragea cu nimic. In orice caz, chiar daca mi-am dorit foarte mult sa inchei acea etapa, consider ca experienta in corporatie m-a ajutat sa dobandesc niste calitati foarte utile pentru parcursul meu ulterior.

A&C Cum a luat nastere travlocals.com, cum ti-a venit ideea?

R.F. Travlocals.com a venit ca o continuare naturala a proiectului Wildventure.ro, prin intermediul caruia am ajutat neremunerat peste 180 de proprietati din Romania, care ofereau experiente de exceptie, sa si le promoveze in fata unei audiente dornice de asa ceva. Practic, timp de 1 an si jumatate am identificat nevoile acestei nise, iar ulterior am lansat o platforma moderna care sa raspunda acestor nevoi. In tot acest timp am purtat discutii cu peste 200 de persoane din segment, unele dintre ele constructive, altele mai putin.

Continuarea pe artandcraft.ro