L-am invitat pe Radu Fusea, fondatorul site-ului de bookings TravLocals.com să împărtășească cu cititorii Turism 2.0 experiența sa în demararea acestui proiect.

Ce problemă reală rezolvă site-ul de rezervări TravLocals.com? De ce crezi că ar folosi turiștii TravLocals.com?

Platforma TravLocals.com este, probabil, cea mai modernă platformă turistică dezvoltată în România până în prezent. Pe lângă facilitățile multiple pe care le oferă, noi ne dorim să rămână un club exclusivist al celor mai spectaculoase experiențe turistice de care un turist se poate bucura în țara noastră. Așadar, avem condiții stricte pentru accesul în clubul nostru. Aceste condiții se bazează în mare parte pe calitatea serviciilor și pe autenticitatea lor. Kitsch-ul nu-și are locul pe platforma noastră. Așadar, este clar că nu este o platformă de volum, ci una axată pe calitate. Acest aspect ne diferențiază din nou de orice proiect de pe piața românească.

Pe scurt, accesând platforma TravLocals.com, clientul nu mai pierde timp navigând în baze de date cu mii de listări pentru a găsi acea experiență unică pe care o caută, iar odată găsită, aceasta poate fi rezervată prin doar câteva click-uri, modalitățile fiind multiple.

Continuarea pe Turism20.ro