„Momentan ne axăm doar pe piaţa din România, dar odată ce ne vom consolida poziţia de lider pe piaţa locală vom dori să internaţionalizăm şi proiectul. Dorim să ne extindem pe pieţele din Europa de Est, Sud şi Sud-Est.“

Start-up-ul local Travlocals, care a dezvoltat o platformă de rezervări cu acelaşi nume pentru cazări premium şi experienţe locale şi rurale din România, se află în prezent în discuţie cu potenţiali investitori în vederea accesării unei finanţări pentru a se putea dezvolta mai rapid şi pentru a scala businessul la nivel regional. Platforma a împlinit un an de la lansare în decembrie anul trecut, investiţiile totale de până acum situându-se la circa 150.000 euro.

„Încă de anul trecut am fost contactat şi de fonduri de investiţii şi de angel investors. Am avut norocul să nu fie necesar să alerg eu după ei, ci propunerile au venit către mine. Nici măcar nu ştiam că mă pot dezvolta în modul acesta când am început businessul. Sunt în permanentă căutare şi de alte fonduri europene, aş vrea să aplic şi la fondurile pentru digitalizare. Acum sunt în discuţii cu nişte parteneri care vor să investească, dar rămâne de văzut dacă se vor concretiza discuţiile“, a declarat în cadrul ZF IT Generation Radu Fusea, fondatorul Travlocals.com. Ideea dezvoltării platformei a luat naştere în urmă cu circa trei ani, desprinzându-se dintr-un alt proiect de promovare a turismului local premium.

Continuarea pe zf.ro