Travlocals.com este una dintre cele mai moderne platforme de booking din România și probabil, cea mai exclusivistă dintre acestea. Fondatorul, Radu Fusea, consideră că a găsit formulă prin care turismul românesc poate fi resuscitat și, de ce nu, așezat la loc de cinste în Europa, așa cum ar merita o țară cu potențialul și versatilitatea României.

Thumbnail

Calitate, nu cantitate

Chiar dacă atracția banilor câștigați ușor este de multe ori irezistibilă, tânărul antreprenor a decis să urmeze calea mai complicată:

“Înainte să ne gândim la încasări, noi chiar am vrut să schimbăm ceva în turismul românesc. Aventura am început-o în urmă cu 3 ani, atunci când am lansat proiectul Wildventure.ro, proiect prin intermediul căruia am promovat gratuit și necondiționat peste 180 de experiențe turistice din România autentică.

Încă de la început am dorit să facem lucrurile profesionist, iar asta ne-a propulsat în scurt timp ca una dintre cele mai autoritare voci din nișa turismului rural. Oamenii au realizat că noi nu facem rabat de la criteriile de calitate și autenticitate pe baza cărora am fondat proiectul, chiar dacă uneori ni s-au oferit bani pentru a include în el anumite experiențe care nu se încadrau.”

Continuarea pe Startupcafe.ro