Visăm la călătorii în locuri cât mai îndepărtate, la libertatea de a ne face planuri oricând, oriunde și oricum, fără să existe zeci de interdicții și restricții în acest sens, ba chiar și la așteptarea din aeroport, înainte ca avionul să decoleze. Din păcate, lucrurile sunt în continuare destul de incerte, așa că încă nu putem lua în calcul revenirea la cursul firesc al vieții de dinainte de pandemie.

Dar asta nu înseamnă că trebuie să punem totul pe pauză. Sau că nu mai putem să ne bucurăm de vacanța de vară. Până la urmă, totul ține de adaptare și de orientare. Și chiar dacă multe dintre destinațiile internaționale sunt restricționate, știm cu toții că România are o mulțime de locuri spectaculoase de oferit. De redescoperit. Și de iubit. În consecință, astăzi pornim la drum în căutarea celor mai pitorești zone din țara noastră, numai bune pentru escapadele din acest sezon.

Iar dacă vă doriți o cazare rustică, unică, perfectă pentru vacanța voastră la țară, aruncați o privire și pe Travlocals, prima platformă de booking ce reunește cazări și experiențe locale și rurale din România.

Continuarea pe Alistmagazine.ro