Elena V. ico-vefified-1

Member Since Sep 2020

Hi, I'm Elena V.

Other destinations - Valea lui Enache, Argeș
5.0/5 Excellent 17 Reviews
from
€ 150

Reviews from guests

Garofil Dumitru

Garofil Dumitru

12/17/2023 14:56

Locul perfect pentru un cuplu

Superb! Gazda a fost foarte amabilă, micul dejun delicios, priveliștea de poveste și condițiile fără cusur! Daca mergeți iarna, căldura nu este o problemă, întrucât există 3 surse de căldură. Este un loc intim, perfect pentru un cuplu sau pentru 4 persoane. În cazul în care aveți mașină electrică veți fi plăcut surprinși să vedeți ca locația este dotată cu stație de încărcare electrică.
Catalin Ristea

Catalin Ristea

08/29/2023 17:13

Un loc de poveste

Am petrecut cateva zile minunate in acest loc fain - relaxare din plin incat iti vine greu sa pleci cand sejurul se termina. Gazdele sunt minunate si ne-au rasfatat cu niste mese extrem de gustoase si sanatoase. Atentia la cele mai mici detalii (piese decorative, muzica ambientala) ne-au introdus intr-o atmosfera feerica si relaxanta de fiecare data cand luam masa, astfel incat cu greu ne ridicam. Conditiile din dom sunt foarte bune - curatenie, comfort, spatiu suficient, priveliste de vis. Livada si spatiul din jur sunt perfecte pentru plimbari, picnic, leneveala si relaxare. Am folosit si dutch tub-ul care a fost genial - a sporit relaxarea si bucuria noastra. Toate elemenetele de mai sus si tot timpul petrecut in natura au contribuit la o experienta pe care dorim sa o repetam!
AdrianaiLie AdrianaiLie

AdrianaiLie AdrianaiLie

01/01/1970 02:00

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai

Un loc parcă desprins din cele mai frumoase basme. Simfonie a păsărilor, peisaj pictat cu oameni minunați, povești frumoase, mâncare gustoasă. Felicitări!
Search by Regions

Transylvania
Bucovina
Maramures
Apuseni
Dobrogea & Black Sea
Others
I'm flexible


When will you be there?
I'm flexible
I'm flexible
Guests
Adults
Children
Messages {{unread_count}}
Chat with: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

You: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}
Search
Favorite
My Account