Conservation Carpathia ico-vefified-1

Member Since Jun 2020

Hi, I'm Conservation Carpathia

Other destinations - Sătic, Argeș
5.0/5 Excellent 2 Reviews
from
€ 173
Other destinations - Sătic, Argeș
5.0/5 Excellent 5 Reviews
from
€ 253

Reviews from guests

Corina Gligor

Corina Gligor

05/28/2024 08:26

Impresionant

O experienta completa, ce se trăiește cu ochii, mintea și sufletul. În orice moment al zilei ți se dezvăluie un alt decor în fata ochilor de care pur și simplu nu te mai saturi sa'l privești. Se leagă conexiuni puternice de care nu erai capabil sau nu erai conștient, cu natura, cu oamenii locului care ne'au furnizat cele mai delicioase preparate, cu Simona "mama bear" ????, care face o treaba excelenta și pe care acum putem s'o numim "prieten". Can't wait to be back! u26f0ufe0f????
Laura Ionescu

Laura Ionescu

05/28/2024 08:26

Memorabil!!! Departe de lume, liniste, trasee prin paduri salbatice unde intalnesti zimbri si cerbi...Nu ne-a lipsit nimic. Fundatia face o treaba minunata iar ghizii sunt gazdele perfecte!
Pahuta Bianca

Pahuta Bianca

05/28/2024 08:26

Ne-am reconectat cu natura

Experienta noastra a fost una prea scurta (2zile/1 noapte) pe care ne dorim sa o repetam cat de curand. Totul a fost foarte bine organizat, de la plecarea spre observator, grija si atentia ghidului nostru Simona fata de noi si si ce cel mic...a fost perfect. Curatenie -impecabil, mancare delicioasa si companie pe masura. Observatorul Bunea este un loc magic, plin de energie pozitiva, un loc in care ne-am reincarcat bateriile si am dormit atat de bine si odihnitor incat n-am mai fi plecat de acolo. Ma bucur ca exista oameni precum cei din fundatia Carpathia si ca am avut sansa sa-i cunoastem. Misiunea lor este mareata si Romania are mult de beneficiat prin tot ceea ce fac. Recomand din tot sufletul sa incercati aceasta experienta, atat de unica si diferita.
Search by Regions

Transylvania
Bucovina
Maramures
Apuseni
Dobrogea & Black Sea
Others
I'm flexible


When will you be there?
I'm flexible
I'm flexible
Guests
Adults
Children
Messages {{unread_count}}
Chat with: {{currentConversation.display_name}}
{{chat.display_name ? chat.display_name[0] : ''}}

{{chat.display_name}}

You: {{chat.last_message.content}}

{{chat.unread_count }}
Search
Favorite
My Account